Termeni și condiții

Citiți termenii și condițiile site-ului nostru.

Acceptance with our terms of use

Acordul Utilizatorului

S.C. Dirodeco Building S.R.L. („Dirodeco”, „noi” sau „noi” așa cum necesită contextul) vă permite utilizarea acestui site web în următorii termeni și condiții. Prin accesarea acestui site sau vizualizarea, descărcarea, copierea sau utilizarea oricărui conținut de pe site-ul dvs., garantați și reprezentați către Dirodeco că sunteți la curent cu acești termeni și condiții și că sunteți de acord să fiți obligați de ei. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Pasive și despăgubiri

Acest site web conține declarații anticipative. Dirodeco își declină toată responsabilitatea și obligația de a modifica sau revizui declarațiile prospective ca urmare a evenimentelor, a informațiilor noi sau în alt mod. Dirodeco nu face nicio revendicare, garanție sau garanție cu privire la acuratețea oricărei informații, materiale sau conținut găsite aici sau la adecvarea acesteia în scopurile pentru care doriți să vă bazați. Utilizarea acestui site web este pe propriul dvs. risc și în niciun caz Dirodeco nu va fi răspunzător pentru dvs. sau pentru orice persoană care vă revendică sub sau prin intermediul dvs., pentru orice pierdere sau daune, inclusiv pierderi sau daune indirecte, incidentale sau consecințe, indiferent de cauza, inclusiv acolo unde este cauzată de neglijență, neglijență gravă sau conduită incorectă voluntară a Dirodeco sau a agenților săi.

Prin prezenta, sunteți de acord să despăgubiți și să economisiți Dirodeco inofensiv, afiliații și filialele sale, precum și fiecare dintre personalul, agenții și contractorii lor împotriva și împotriva tuturor pierderilor, răspunderii, revendicărilor, daunelor, costurilor și cheltuielilor care apar în legătură cu utilizarea site-ului dvs. fie că este direct sau indirect.

Link-urile terților de pe acest site vă permit să părăsiți acest site și să vă conectați direct la site-uri legate. Astfel de site-uri legate sunt operate independent de acest site web, iar prezența pe acest site a site-urilor legate nu este în niciun fel o reflecție asupra, apartenenței la, aprobarea sau aprobarea de către Dirodeco a unor astfel de site-uri. Oferim aceste link-uri doar ca o comoditate și nu face nicio garanție cu privire la niciun site legat, conținutul de pe orice site legat, orice legătură conținută pe un site legat sau compania sau entitatea care deține sau operează orice site legat. Utilizarea site-urilor terților este pe riscul utilizatorului.

Dirodeco își rezervă dreptul de a schimba, modifica, actualiza, suplimenta și modifica toate materialele, conținutul și informațiile găsite pe acest site în mod continuu, inclusiv, dar fără a se limita la prezentul Acord de Utilizare și Politica de Confidențialitate. Vă recomandăm să revizuiți periodic acest Acord de Utilizare și Politica de Confidențialitate atunci când utilizați site-ul și serviciile noastre, astfel încât să fiți informați despre cele mai actualizate practici și politici ale site-urilor noastre web.

Drepturi de autor și alte dispoziții privind proprietatea intelectuală

Orice conținut, informații și date de orice fel afișate pe, conținute sau accesibile prin intermediul acestui site web sunt supuse drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală ale Dirodeco sau ale Licențiatorilor săi. Orice descărcare, re-transmisie sau modificare neautorizată a conținutului site-ului web reprezintă o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală ale Dirodeco și ale autorilor de licență și este strict interzisă.