Ofertă de serivicii

Oferim cele mai bune servicii cu cel mai mare respect pentru clienții noștri.

People in construction works

Tencuieli mecanizate

Tencuiala mecanizata reprezinta solutia pentru eliminearea unui sir lung de dezavantaje cum ar fi: perderi de material, durata crescuta a timpului de executie, calitatea scazuta a unor lucrarii sau lucratori.

Suportul pe care este aplicata tencuiala mecanizata nu trebuie sa fie degradat, trebuie sa fie uscat si desprafuit.

Avand in vedere ca operatiuni precum amestecul materialului si aplicarea lui pe tavane sau pereti se fac mecanizat putem garanta omogenitatea tencuielii si perderile reduse de material.

Pentru tencuielile mecanizate putem folosi mai multe feluri de materiale: material traditional de tencuit pe baza de tenco si nisip, multibat si nisip, ciment, nisip si var sau materiale preambalate si predozate pe baza de nisip, ciment si var, sau material preambalat pe baza de ipsos.

Avantajele tencuielilor mecanizate din ipsos sunt:

 • Perioada de uscare foarte scurta.
 • Finisarea este reprezentata prin mici corecturi cu gleturi subtiri dupa care poate fi aplicata vopseaua lavabila.
 • Tencuiala nu crapa.
 • Tencuiala este rezistenta la igrasie datorita calitatii ipsosului de a absorbi vaporii.
Tencuieli mecanizate

Șape mecanizate

Șapă turnată mecanizat este mult mai calitativă decât cea clasică datorită operațiunilor mecanice la care este supusă, datorită aditivilor pe care îi putem folosi, omogenizării și elicopterizării pentru un finisaj perfect. În plus, șapa mecanizată se toarnă într-un timp mult mai scurt.

Șapă mecanizată se toarna pentru egalizarea plăcii de beton, acoperirea instalațiilor electrice, de caldură, suport de pardoseală sau beton, pantă pentru terase.

Procesul de turnare a șapei mecanizate include banda perimetrală, șapa se armează cu fibră de polipropilenă dispersă tridimensională, iar la cerere se pot executa pante.

Pentru sezonul rece, șapa mecanizată se poate turna pâna la temperaturi de -5° C.

Sape mecanizate

Zugrăveli mecanizate

Zugrăvelile mecanizate cu tehnologia airless reprezintă pulverizarea cu presiune înaltă a particulelor de vopsea pe perete, fixându-le cu perfecțiune, rezultând într-o suprafață finală foarte netedă și uniformă.

Aplicarea airless îmbunatațește aderența stratului de vopsea pe perete și prelungește durata de viața a acesteia față de cea aplicată prin alte metode. Masinile folosite pentru zugravit functioneaza la presiuni foarte inalte, de peste 1000 psi, rezultand intr-o aplicare uniforma a lavabilei pe pereti, fara a creea bule de aer sau imperfectiuni de aplicare.

Datorită eficienței procesului de aplicare, suntem capabili de a acoperii suprafețe mult mai mari într-un timp redus, rezultând în lucrări ce durează mai puțin.

Zugrăveala mecanizată se poate folosi atât la interior cât și la exterior. Aplicarea se va face pe un suport uscat, gletuit, șlefuit și amorsat la interior.

Zugraveli mecanizate

Pavimente

Pavimente

Dedicație

Atuurile noastre

Dorim să oferim cele mai calitative servicii clienților noștri. De asta urmărim un set strict de 'reguli' în cadrul muncii noastre.

 • Transparență & Comunicarea

  Comunicarea dintre firma de construcții și clienții săi este probabil cel mai important lucru.

 • Profesionalism

  Oferim seriozitate maximă în tot ceea ce facem și ne asumăm cel mai ridicat nivel de profesionalism.

 • Respectul

  Ne respectăm clienții și garantăm cel mai ridicat nivel de calitate în cadrul muncii noastre.

 • Calitatea

  Dorim ca lucrările noastre să fie de cea mai înaltă calitate și să ne autodepășim cu fiecare proiect pe care îl realizăm.

 • Viziune

  Contemplăm soluția optimă pentru realizarea proiectului dumneavoastră prin cea mai bună, sigură si eficientă metodă.

 • Experiență

  Suntem consilierii și ajutorul dumneavoastră în cadrul realizării proiectului. Avem experienţă de peste zece ani în domeniu şi întotdeauna livrăm proiecte la cele mai înalte standarde de care suntem capabili.

Pregătit pentru a începe?
Solicită o estimare!