Politică de confidențialitate

Respectăm confidențialitatea vizitatorilor noștri. Examinați declarația noastră privind politica de confidențialitate.

Data security

Cookies

Ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea la imobilul Dirodeco. Nu vom colecta informații personale de la dvs. pe care nu le faceți voluntar și suntem unicul proprietar al tuturor informațiilor colectate pe acest site. Nu vindem, distribuim sau închiriem aceste informații altor persoane în niciun fel pe care nu l-am menționat în această declarație.

Terți

Dirodeco Building poate furniza terților statistici agregate despre clienții noștri, modelele de trafic și informațiile legate de site. Aceste date reflectă modelele de utilizare a site-ului adunate în timpul mii de vizite ale clienților pe site-ul nostru web în fiecare lună, dar nu conțin informații comportamentale sau de identificare despre niciun membru în parte, cu excepția cazului în care acel membru ne-a dat permisiunea de a partaja aceste informații. De asemenea, putem furniza fișiere jurnal și alte baze de date cu informații ale utilizatorilor către terți pentru analiză, astfel încât să putem înțelege mai bine traficul pe site-ul nostru și, astfel, să îmbunătățim ofertele de conținut. Dirodeco Building poate, de asemenea, să folosească companii terțe pentru a furniza buletine de e-mail și alte mesaje prin e-mail. Dirodeco Building folosește o companie de publicitate terță parte pentru a difuza reclame atunci când vizitați site-urile noastre. Această companie poate utiliza informații despre vizitele dvs. pe site-urile noastre și pe alte site-uri web pentru a furniza reclame despre bunuri și servicii care vă interesează. În plus, împărtășim informații de utilizare a site-urilor web despre vizitatorii site-urilor noastre cu această companie în scopul gestionării și direcționării reclamelor pe site-urile noastre. De asemenea, fiți conștienți că putem cumpăra și vinde active și / sau divizii de afaceri; informațiile despre clienți sunt în general parte dintr-o astfel de vânzare.

Securitate

Folosim precauții rezonabile pentru a păstra informațiile personale pe care le dezvăluiți atât în navigarea dvs. cât și în achizițiile dvs. și pentru a elibera aceste informații doar terților, credem că împărtășim angajamentul nostru pentru confidențialitate. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru nicio încălcare a securității sau pentru acțiunile acestor părți.

Obținerea consimțământului

Folosind website-ul nostru, acordați Dirodeco Building permisiunea de a colecta informații despre paginile care vă sunt furnizate ca utilizator anonim, în scopul calculării statisticilor agregate ale site-ului. Dacă vă înregistrați la Dirodeco Building, autorizați Dirodeco Building să utilizeze informațiile pe care le furnizați pentru a personaliza informațiile pe care vi le livrăm și pentru a utiliza informațiile dvs. demografice atunci când calculați datele agregate ale clienților. Dirodeco Building poate modifica ocazional această politică. Vă sugerăm să marcați această pagină și să verificați dacă s-a schimbat din când în când.

Întrebări

Dacă doriți să schimbați informațiile pe care ni le-ați oferit sau aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta la: office [punct] dirodeco [arond] gmail [punct] com